Charlon Imamdi een ‘Morpheus’ van nu?

Charlon is ondernemer, spreker en coach. Hij helpt mensen om hun ideale baan te vinden door ze een andere mindset te bieden. Ik interviewde hem.

Mindset

De boodschap van Charlon is dat iedereen uniek is, dat iedereen meer kan bereiken dan dat hij tot nu toe heeft laten zien en dat het voor iedereen mogelijk is zijn of haar ideale baan te vinden. Hij doet dit door mensen een andere mindset te bieden. Door anders denken ga je anders doen en kun je meer bereiken.

Charlon doet dit op basis van eigen ervaringen. Na zijn eigen eigen ontslag heeft hij zelf ervaren wat er voor nodig is om anders te denken en anders te doen en wat het effect daarvan is. Geïnspireerd door sprekers zoals Brian Tracy en Less Brown helpt hij nu ook anderen om met een andere mindset meer te bereiken.

Morpheus?

Voor de mensen die de film de ‘Matrix’ kennen, kun je Charlon wellicht zien als een ‘Morpheus’ van onze tijd. Hij geeft mensen een ‘blauwe pil’. Dit moet je zien als praktische tips, adviezen en handvatten toegespitst op de persoon, zodat je jezelf een nieuwe mindset en nieuw gedrag kunt aanmeten zodat je meer kunt bereiken.

Het resultaat kan niet zomaar worden beschreven. Dit moet je ervaren. Je moet je er daarom wel helemaal in meegaan, want als je er bij voorbaat al niet in geloofd, dan gaat het niet werken. Er is geen weg terug.

Het interview gaat van start met de eerste vraag.

Wordt vervolgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *