Je plafond stel je zelf in

Welkom bij de club

Mark: “Als ik jou over 10 jaar tegenkom en je bent enthousiast en hartstikke blij. Hoe ziet de maatschappij er dan uit en wat doe je dan wat je nu niet doet”

Charlon: “Als eerste zie ik over 10 jaar in de maatschappij dat mensen bewuster zijn met wat ze doen. Mensen maken bewuster keuzes en weten dat er ander keuzes zijn die ze kunnen maken. Mensen worden steeds meer blootgesteld aan: ‘wie ben ik eigenlijk en wat wil ik eigenlijk’. Dat merk je nu al.

Ik dat er meer mensen zich ontwikkeld hebben op andere vlakken en dat de arbeidsmarkt er heel anders uit zal zien dan nu. Met name dat mensen flexibeler gaan werken. Dat wordt een trend en wordt normaal. Als je ZZP’er of Freelancer bent hoor je er nu niet bij. Over 10 jaar is het gewoon: ‘welkom bij de club’.

Ik denk ook dat mensen daar dan meer plezier en motivatie uit halen. Voor een gedeelte zullen er nog wel vaste banen zijn maar ik denk dat dat een uitstervend ras is.

Je plafond stel je zelf in

Als tweede  ben ik over 10 jaar een bekende spreker. Zowel in Nederland als in Europa. Ik wil mensen mijn methodieken uitleggen en vertellen. Hoe ze dingen kunnen bereiken in hun leven. Dat ze zelf kunnen kiezen welk leven ze willen en hoever ze hierin willen gaan. Dat is wel belangrijk. Iedereen heeft zijn eigen plafond. Je plafond stel je zelf in natuurlijk, maar dat moet je altijd vrij laten aan mensen. Dat is waar ik over 10 jaar sta. Dan geef ik lezingen aan een breder publiek en kan ik meer mensen raken. Dan kan ik meer mensen inspireren. ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *