Toen kon ik mijn leven veranderen

Stel je nu voor dat hij gelijk heeft

Mark: “Op welke leeftijd of periode in jouw leven kijk je het liefste terug?”

Charlon: “Ik kijk het liefst terug op de periode 2009. Toen kwam ik in aanraking met persoonlijke ontwikkeling. Daar moet je bij denken dat ik op een seminar was van Brian Tracy. Na dat seminar zijn er heel wat dingen in mijn hoofd gebeurd. Toen dacht ik: ‘Stel je nou voor dat die meneer gelijk heeft en jij je zo ontwikkelt. Je leven verandert en je gaat meer bereiken in je leven.’. Dat is de start geweest van verdere ontwikkelingen.

Mindset van persoonlijke ontwikkeling

Mark: “En is dat ook zo gegaan voor jou?”

Charlon: ”Ja, inderdaad is het zo gegaan. Zowel in persoonlijke vorm als in business vorm. Dus door die mindset van persoonlijke ontwikkeling is mijn bedrijf sneller gaan groeien, anders gaan groeien. Daarbij heb ik ook mensen kunnen helpen om ook te groeien in hun ontwikkeling. In hun manier van denken. Dus dat is een win-win situatie.

Mark: “Dat is een ontzettend positief verhaal.”

Charlon: “Ja. Dat maakt ook zo leuk. Dat is waarom het mij ook zo bijblijft. Het is voor mij het moment is geweest dat ik mijn eigen leven kon veranderen. Vervolgens kon ik ook andere mensen helpen hetzelfde te doen. Want het is mijn eigen leer, dus kan ik het weer doorgeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *