Het boek Aerodynamisch Veranderen door Hugo Meijers is verhelderend

Geïntrigeerd door het boek Aerodynamisch Veranderen van Hugo Meijers heb ik hem gebeld voor een interview. Dit is anders dan wat ik normaal doe. Ben ik na het lezen al veranderd?

Herkenbaar en verhelderend

Ik heb zijn verkorte versie gelezen en ervaar dat het geen romannetje is. Het boek is een beschrijving van een reis van zelfontwikkeling. Het neemt je mee in bewust en onbewust gedrag in organisaties. Het maakt bewust dat zeker 80 procent van organisatiegedrag onbewust is. Alleen zelfontwikkeling en bewustwording van eigen gedrag zorgen voor anders denken en anders doen. In het boek Aerodynamisch Veranderen wordt dit op herkenbare en verhelderende wijze beschreven. 

Ik bel Hugo en ik krijg hem direct aan de lijn. We spreken best een tijdje omdat hij in de auto zit en blijkbaar tijd heeft. Ik ervaar een prettig gesprek, waarin we hebben gesproken over de reden waarom ik bel en over wat we beiden in organisaties en daarbuiten ZIEN. Er ontstaat een vrolijke sfeer en kunnen lachen om hoe zaken nu georganiseerd worden. Uiteindelijk vraag ik of ik hem een keer mag interviewen. We maken een afspraak. Om 10.00 uur exact neem ik contact op met Hugo voor het interview. Nu ik het zo opschrijf zie ik de datum. Dit kan geen toeval zijn. Er zitten veel nullen, enen en zessen in. Zou dat wat betekenen? Het interview gaat van start met mijn eerste vraag.

Wordt vervolgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *