Interview Charlon Imamdi

Videos

Berichten

 • Een uitgesproken megafoon

  Een uitgesproken megafoon

  Ik ben een doorzetter en een optimist. Ik zie kansen, weet deze te benutten en kan mensen activeren en motiveren. Als tegenhanger ben ik direct, uitgesproken en recht voor zijn raap, confronterend en veeleisend. Als karikatuur is een megafoon wel pakkend.Lees meer »
 • Je plafond stel je zelf in

  Je plafond stel je zelf in

  Je plafond stel je zelf in. Over 10 jaar zijn mensen bewuster van wat ze doen. Dan is de arbeidsmarkt flexibeler. Als ZZP’er of Freelancer is het gewoon: ‘welkom bij de club’. Ik geef dan lezingen in Nederland en in Europa en kan zo meer mensen raken en inspireren.Lees meer »
 • Het anders benaderen is heel sterk!

  Het anders benaderen is heel sterk!

  Persoonlijke ontwikkeling geeft je de tools om met dingen om te gaan op een andere manier. Een denkwijze om dingen anders te formuleren zodat je ook anders kunt handelen daarnaar. Dat is heel sterk. Dat helpt jezelf ook meer rust te geven in je hoofd.Lees meer »
 • Doe waar je goed in bent

  Doe waar je goed in bent

  Ik geloof dat het handig is om iets te leren als je het het nodig hebt. Je haalt dan ook het beste uit jezelf. Laat mensen doen waar ze goed in zijn. Laat de mensen daarom vrij in wat ze willen gaan doen en help ze zien waar ze goed in zijn.Lees meer »
 • Het gaat om die kleine overwinningen

  Het gaat om die kleine overwinningen

  Als een werknemer de werkgever durft te vragen en uit te dagen en een werkgever staat open voor groei van de werknemer, door open te staan voor verandering binnen het bedrijf, dan zit er groei in voor alle twee.Lees meer »
 • Raak personen, bereik meer

  Raak personen, bereik meer

  Ik geloof dat als je een persoon kan raken, je veel meer kunt bereiken. Werkgevers moeten daarom werknemers zien als ambassadeurs van hun bedrijf en ze persoonlijk benaderen. Werknemers moeten kijken hoe zij hun werk kunnen aanpassen en verbeteren zodat het bedrijf groeit. Als het bedrijf groeit moeten zij ook kunnen groeien. Dan wordt het een win-win situatie.Lees meer »
 • Niemand geloofde erin

  Niemand geloofde erin

  Als je anders bent als persoon, dan heb je waarschijnlijk een ander levenspad. Met persoonlijke ontwikkeling kwam ik er achter waarom ik anders was dan de rest. Niemand geloofde erin. Ja mijn ouders wel en ikzelf. Maar de rest eromheen dachten: "Die man ziet ze vliegen".Lees meer »
 • Toen kon ik mijn leven veranderen

  Toen kon ik mijn leven veranderen

  Charlon kon door persoonlijke ontwikkeling zijn leven veranderen. Vervolgens kon hij ook andere mensen helpen hetzelfde te doen. Met een andere mindset groeide hij persoonlijk en groeide zijn bedrijf.Lees meer »
 • Charlon Imamdi een ‘Morpheus’ van nu?

  Charlon Imamdi een ‘Morpheus’ van nu?

  Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken. Iedereen is uniek, iedereen kan meer bereiken en voor iedereen is een ideale baan. Het resultaat kan niet zomaar worden beschreven. Dit moet je ervaren.Lees meer »

Afspeellijst